Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NŐCSÁBÁSZ BAJBAN - MEGSZERETI BARÁTNŐJE KISKUTYÁJÁT

2019.04.19

maxresdefault.jpg

 

 

 

 

 

 

 

- Egyik hülye picsától költözök (...)

- A másik hülye picsáig?

- Így is lehet mondani!

 

A nőkről megvolt a maga sajátos véleménye, és úgy lépett át egyik helyről a másikra, mintha mi sem történt volna. Észre sem vette ha maradandó károkat okozott a hölgyek szívében. Vagy csak nem érdekelte, mindig kizárólag önmagával volt elfoglalva! 

Akár hogy is, egyszer nagy bajba került, mert egy kis King Charles spánielt, - új barátnője kiskutyáját, - nagyon megszeretett. Mikor szakított a barátnővel, kétségbeesett volt, mert megszerette a kiskutyát és nehezen tudott megválni tőle!

Ennél a résznél, azok akik ismerték, azt mondták: "Ugye-ugye, még is csak van ennek az embernek szíve, képes a szeretetre!" Igazán nem hitték volna! Nőcsábász odáig is elment, hogy azt tervezte, ELRABOLJA a kutyát. Fogja, elviszi és kész! Aztán ez a gond megoldódott, mert kibékült a barátnővel, megint hármasban laktak a barátnő, Budapest egyik buli negyedében lévő lakásában.

Ennek következtében a csapattagok hallgathatták tovább a kiskutyáról szóló történeteket és figyelhették az új Nőcsábászt. Már mindenki erről beszélt: „Szereti a nő kutyáját!”

A csapat nagy volt, ezért nem kevés ember értesülhetett a kiskutya minden rezzenéséről. Egyszer a kis King Charles spániel átment az emeletükön a szomszéd lakásba és a szomszéd kutya játékát elemelve, visszaszaladt a saját lakásukba. Láthatóan nagyon kellett neki az a plüss béka, ezért a szomszéd hagyta, hogy megtarthassa. Ettől kezdve a kiskutya kedvenc játéka ez a béka lett. Azt is lehetett tudni, hogy ez a kutya nem engedi be a szomszéd kutyát az ő lakásukba, hanem áll az ajtóba és morog, ha az arra jár.

"Az a kutya egy csodalény!"

Nőcsábász egészséges táplálkozásra akarta szoktatni és alma kockákat adott a kiskutyának. De nem ette! Miután zöld almával bekente a plüss zöld békát, akkor sem! Ez a próbálkozása bizony kudarcba fulladt. Nőcsábász ezt egy fogadáson mesélte a Groupama Arénában, nem evett, nem ivott, hanem ült és a kiskutyáról tartott kiselőadást, szemmel láthatóan el volt tőle ragadtatva, imádta. "Nem vagyok pedig egy kutyabuzi!" 

Aztán újabb eseményről lehetett értesülni, a kiskutya sétáltatás közben berántotta őt egy boltba, ahol mindenféle cuccokat árultak, valami bazárba, ahol is a kis King Charles szaglászni kezdett és kiválasztott magának egy plüss macit. Nőcsábász ezt megvásárolta neki és mindketten nagyon boldogok voltak.

„NAGY VÉTEL VOLT!” A szomszéd kutyától lopott béka egyből félrekerült!

 

- Nem törődsz velem!

- HOZZAD!

Ildikó, a barátnő elégedetlen volt mert a férfi alig-alig foglalkozott vele, pedig ő igazán rendes volt, pár napi ismerettség után beengedte pesti lakásába a zalaegerszegi férfit, megbízott benne, sőt még szerette is. Épp otthon voltak, mikor Ildikó szóvá tette: "Nem törődsz velem!" Mire Nőcsábász fogta a kutya labdáját és eldobta a nőnek, egy "HOZZAD!" felkiálltással.

Ebből adódóan a kapcsolatuk ismét válsághelyzetbe került!!!

 

 

 

szerző: Málnay Mónika / http://www.szubkulti.eoldal.hu

kép: internet elérhetőségek

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.