Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NŐCSÁBÁSZ BAJBAN, MERT MEGSZERETI BARÁTNŐJE KISKUTYÁJÁT

se2-1024x682.jpg

 

 

 

 

 

 

                     - Ez az Ildi nadrágja!

                     - JA?! Ismerős volt!

A vidéki Nőcsábásznak Zalaegerszegen volt lakása, viszont a bulik miatt egyre inkább Budapestet választotta tartózkodási helyéül. Mivel Pesten nem volt lakása meg kellett oldania valahogy a lakhatását. Szerette a nőket, ők voltak a megoldás kulcsai, összebútorozott ezzel-azzal, emellett kavart jobbra és balra. Egyszer épp Merci fenekével próbálkozott, egy óvatlan pillanatban megsimogatta.

Merci cuccait az ex barátja: Erik vegyszerrel öntözte le, ezért kivétel nélkül mindet a szemétre kellett vetnie. Mivel nem volt pénze új cuccokra, az ismerőseitől kapott ruhákat és cipőket. Nádja, Lyudmila, Darabos Miska, Bajszos Vidor, Marco, de még Nőcsábász aktuális barátnője: Ildi is megajándékozta őt ruhákkal. És Merci pont az Ilditől kapott nadrágban volt mikor Nőcsábász simogatni kezdte.

                     - Ez az Ildi nadrágja!

                     - JA?! Ismerős volt!

Félt Ilditől, ezért a csibész Nőcsábász úgy kapta el a kezét Merci fenekétől, mintha forró vasalóhoz ért volna!

                                 -.-

 

- Egyik hülye picsától költözök (...)

- A másik hülye picsáig?

- Így is lehet mondani!

 

A nőkről megvolt a maga sajátos véleménye, és úgy lépett át egyiktől a másikhoz, mintha mi sem történt volna. Észre sem vette ha maradandó károkat okozott ezen hölgyek szívében. Vagy nem érdekelte, mert mindig kizárólag csak önmagával volt elfoglalva! 

Akár hogy is, egyszer lelki válságba került, mert miután szakítottak Ildivel, azt vette észre, hogy nagyon hiányzik neki Ildi kiskutyája. Ennél a résznél, azok akik ismerték, azt mondták: "Ugye-ugye, még is csak van ennek az embernek szíve, képes érzelmekre!" Igazán nem hitték volna!

Nőcsábász odáig is elment, hogy eltervezte a kutya elrablását. Fogja, elviszi és kész! Letagadja, hogy nála van és többé nem adja vissza! Aztán ez a gond megoldódott, mert kibékült a barátnővel, megint hármasban laktak Ildi lakásában, Budapest egyik buli negyedében.

Ennek következtében a csapattagok hallgathatták tovább a kiskutyáról szóló történeteket és figyelhették az új Nőcsábászt. Értesülhettek a kiskutya minden rezzenéséről! Egyszer a kis King Charles spániel átment az emeletükön a szomszéd lakásba és a szomszéd kutya játékát ellopva, visszaszaladt a saját lakásukba. Láthatóan nagyon kellett neki az a plüss béka, mert morogva őrizte, ezért a szomszéd hagyta, hogy megtarthassa. A kiskutya kedvenc játéka a béka lett, és attól kezdve nem engedte be a szomszéd kutyát az ő lakásukba, hogy az nehogy visszavegye tőle a békát, állt az ajtóba és morgott, ha az épp arra járt.

"Az a kutya egy csodalény!"

Nőcsábász gyerekként bánt vele, egészséges táplálkozásra akarta szoktatni és alma kockákat adott a kiskutyának. De az nem ette! Miután zöld almával bekente a kedvelt zöld békát, akkor sem! Ez a próbálkozása bizony kudarcba fulladt. Nőcsábász ezt egy fogadáson mesélte a Groupama Arénában, nem evett, nem ivott, hanem ült és a kiskutyáról tartott kiselőadást, szemmel láthatóan el volt tőle ragadtatva: "Nem vagyok pedig egy kutya buzi!" 

Aztán újabb eseményről lehetett értesülni, a kiskutya sétáltatás közben berántotta őt egy boltba, ahol mindenféle cuccokat árultak, valami bazárba, ahol is a kis King Charles szaglászni kezdett és kiválasztott magának egy plüss macit. Nőcsábász ezt megvásárolta neki és mindketten nagyon boldogok voltak. „Nagy vétel volt!” A szomszéd kutyától lopott béka félrekerült, az új kedvenc a plüss maci lett!

 

                                                  -.-

 

                          - Nem törődsz velem!

                          - Hozzad!

Ildi, a barátnő elégedetlen volt mert a férfi keveset foglalkozott vele, pedig ő igazán rendes volt, pár napi ismeretség után beengedte pesti lakásába a zalaegerszegi férfit, megbízott benne, sőt még szerette is. Épp otthon voltak, mikor Ildi szóvá tette, hogy nem törődik vele! Mire Nőcsábász fogta a kutya labdáját és eldobta a nőnek, egy "Hozzad!" felkiáltással.

Mondani sem kell, hogy kapcsolatuk ismét válságba került!

 

 

 

szerző: Málnay Mónika / https://szubkulti.eoldal.hu/ 

kép: internet elérhetőségek